Promo-App-Def.gif

LEF Survival weekend ‘Stronger Together’

Ben jij een stoere Leffer van 15 jaar of ouder? Houd jij wel van bikkelen in de Ardennen en afzien met je vriend(inn)en? Wij organiseren het eerste weekend van de meivakantie een survivalweekend voor jou! We vertrekken op zaterdag 28 april en komen maandag 30 april terug. Een paar woorden van wat je kan verwachten: gezelligheid, teamspirit, abseilen, buiten zijn, opdrachten doen, je eigen bivak opzetten, vers broodje bakken en veel hiken.

De kosten van het weekend bedragen €50,= per deelnemer. Opgeven kan via https://tinyurl.com/LEF2018 vanaf 14 februari tot en met 28 februari. Helaas is er maar beperkte ruimte en vol = vol, dus wees er snel bij. Uiterlijk 1 maart hoor je of je mee kan. In april volgt dan nog belangrijke informatie voor jou en je ouders zoals een paklijst, contactgegevens, betalingsgegevens en waar we verzamelen voor vertrek.

Heb je vragen over het weekend? Stel ze aan ons op survival.amersfoort@gmail.com.

Tot ziens! Matthias van den Hoek en Christiaan Sluis