Stel je voor.. Het is de eerste zaterdag van de herfstvakantie 2020.  Je zit in een auto/vliegtuig. Je bent niet alleen, je zit met een groep jonge mensen uit onze kerk en je bent op weg naar een plek ergens in Oost Europa. Een plek waar je anderen gaat helpen. Misschien met het bouwen of opknappen van een school, misschien liedjes zingen en spellen spelen met kinderen. En naast dat jij hun gaat helpen gaan ze jou ook helpen. Ze gaan iets laten zien van hoe zij leven in een andere plek en andere cultuur. Je gaat iets ervaren van de manier waarop zij met God omgaan en ontdekken welke plek Hij heeft in hun leven. Sowieso gaat de reis impact hebben. Een week lang met een groep mensen en met God op een andere plek.

Ben jij er klaar voor?

Spreekt het bovenstaande jou wel aan?
Ben jij beschikbaar in de herfstvakantie van 2020?
Ben jij 15+?

Of ben jij ouder en wil je mee als leiding?

Ja!!!! Tuurlijk wil ik mee.

    ik wil mee als;
    leidingleffer