De grote LEF evaluatie

Als Kvdn Amersfoort maken we sinds 2008 gebruik van LEFgroepen als jeugdwerkmethode. Al bijna 14 jaar! 14 jaar LEFleiders die zich met ziel en zaligheid inzetten voor onze tieners. Nu wil ik (Ruurt) graag voordat ik wegga nog een balans opmaken. Zijn we nog steeds blij met LEF? Waar willen we groeien? Wat zijn de sterkte kanten en wat de minder sterke kanten? Hoe kijken we naar LEF? Tot eind november hebben we de tijd om dit in kaart te brengen.

Jij kunt daar op 2 manieren aan bijdragen. Het eerste is een enquete in te vullen vanuit je rol als Leffers, oudleffers, hun leiding, hun ouders maar ook aan de rest van de gemeenteleden, vrienden en betrokkenen. Belangrijk is dus dat je die enquete allemaal invult!

Het tweede wat je kunt doen is om deel te nemen aan de bijeenkomst waar we wat dieper ingaan op wat uitkomsten van de enquete en samen de sterke en minder sterke punten van LEF in kaart gaan brengen. Die bijeenkomst zal zijn op woensdagavond 17 november vanaf 1945 in de huiskamer.

Hieronder kun je beide onderdelen doen door op de desbetreffende knoppen te drukken.

Evaluatie - bijeenkomst

17 november
Deur open vanaf 19:30

Huiskamer Keistadkerk
Noordewierweg 131 Links

Ik ben er bij

Evaluatie - enquête

Ben jij een Leffer, LEFleider, ouder van een leffer of een gemeentelid,
betrokken of vriend van de Kvdn Amersfoort?

Vul dan de enquete in via onderstaande button.

Ik vul de enquete in